Ενημέρωση μαθητών από ανθρώπους της ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο χώρο του Διαβάστε περισσότερα….

Παρουσίαση για την πρόληψη ατυχημάτων και την κυκλοφοριακή αγωγή από την τροχαία Αταλάντης

«Κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας να θυμάστε πόσες αγκαλιές σας περιμένουνπίσω, της μάνας, του πατέρα, των αδερφών, όλων των αγαπημένων σας προσώπων. Είστεοι μελλοντικές μητέρες, οι μελλοντικοί πατεράδες… είστε το μέλλον αυτού του κόσμου…καιγι αυτό είστε όλοι Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

                 Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών  της Γ΄τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και του τομέα  Μηχανολογίας στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και για τους μαθητές του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας Διαβάστε περισσότερα….

Δενδροφύτευση στη παραλία Αρκίτσας

Δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης σήμερα για τους μαθητές μας  υπό  την  αιγίδα του Δήμου Λοκρών  σε συνδυασμό με  σχολικό περίπατο στην παραλία Αρκίτσας.  Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι ακούραστα δενδροφύτευσαν και στη συνέχεια πότισαν τα Διαβάστε περισσότερα….

Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2023

Επειδή  η γνώση δεν μένει μόνο στα όρια του σχολείου οι μαθητές μας συμμετείχαν στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2023» του Junior Achievement Greece στο the Mall Athens και αποκόμισαν βιωματική μάθηση, κοινωνική παιδεία και Διαβάστε περισσότερα….

Πρώτες Βοήθειες

Στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων της Α Λυκείου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρώτων βοηθειών, βασικής υποστήριξης ζωής απο την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λοκρών. Ευχαριστούμε την ΕΠΟΜΕΑ που για ακόμα μια χρονιά ήρθε στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερώσει τους Διαβάστε περισσότερα….

Εικονική Επιχείρηση-Επίσκεψη Inspirational Mentor

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας  στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του  Inspirational Mentor   κυρίου  Κουτσόπουλου Δημήτρη  ο οποίος μεταξύ άλλων είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte στην Ελλάδα και μέλος του Deloitte Central Mediterranean Executive Committee, μέλος Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας του  ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα. Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή  Logistics Στέλιο Ανδριανόπουλο για την ξενάγηση στους χώρους της αποθήκης και για την ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία Logistics. Ακολούθησε Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσης κεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού τουΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσηςκεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στοκέντρο για την φιλοξενία και την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση Διαβάστε περισσότερα….