Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ( Παλιά Βουλή) και στη Βουλή των Ελλήνων

Στις 1/11/2023 οι μαθητές της Β τάξης του ΕΠΑ.Λ.Αταλάντης,  πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα. Αρχικά επισκέφτηκαν το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ( Παλιά Βουλή). Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στεγάζεται μόνιμα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην οδό Σταδίου (πλατεία Κολοκοτρώνη) από το Διαβάστε περισσότερα….

ERASMUS+ 2022

Τίτλος προγράμματος: «Ευφυής – ακριβής Γεωργία και επιχειρηματικότητα με ψηφιακό Μάρκετινγκ»   Κωδικός προγράμματος: 2022-1-EL01-KA122-VET-000079429 Video Διάχυσης Τομέας Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος Τομέας Διοίκησης – Οικονομίας

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων ανακοινώνεται ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024.Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικής ένστασης από την Πέμπτη 26 Διαβάστε περισσότερα….

Πρόσκληση Μαθητευομένων για το πρόγραμμα ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ σχολικού έτους 2023-24

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Καλεί για υποβολή αιτήσεων στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023-2024 (Η’ φάση), στις ειδικότητες και στα ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τους υποψηφίους, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής Διαβάστε περισσότερα….

Επιμόρφωση και Επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μετην υποστήριξη επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων

Φόρμα αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης

Βελτίωση σχέσεων μεταξύ μαθητών – μαθητριών και τωνεκπαιδευτικών αναπτύσσοντας τις αρχές της ισότητας και της διαφορετικότητας

Φόρμα αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης

Τίτλος Σχεδίου δράσης σχ. έτους 2022-23: “Αναβαθμίζω την καθημερινότητά μας με ψηφιακά μέσα”

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχε και ολοκλήρωσε Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Το Σχέδιο Διαβάστε περισσότερα….

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑ.Λ.
για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή
σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. έτους 2023.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.),  για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.),  για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο ΕΠΑΛ τους από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Διαβάστε περισσότερα….