Τηλεκπαίδευση Δευτέρα 6/2 και Τρίτη 7/2/23 λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων

Κοινοποιούμε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα μαθημάτων και τις Διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών για την Δευτέρα και Τρίτη που τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά. Οι ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών ΕΔΩ

«Αλήθεια ή ψέμα; Πιστεύεις ότι βλέπεις στο Διαδίκτυο;»

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Αλήθεια ή ψέμα; Πιστεύεις ότι βλέπεις στο Διαδίκτυο;» που οργάνωσε το Ελληνικό και Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου https://saferinternet4kids.gr/     και περιελάμβανε δημιουργία αφίσας από μαθητές, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023. Το Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA για τα «επαγγέλματα της θάλασσας»

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ , την Παρασκευή 13-1-2023   Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA παρουσίασε διαδικτυακά με τον κ. Διαβάστε περισσότερα….

Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Στο σχολείο μας, δημιουργήθηκε και λειτουργεί Εκπαιδευτικός όμιλος με θέμα  “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”. Το πρόγραμμα υλοποιείτε κάθε Πέμπτη απόγευμα, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό του σχολείου μας, Τσούνη Διαβάστε περισσότερα….

Υιοθεσία για ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά.

  Με τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου είδους και συγκεκριμένα ενός πιγκουίνου, ο τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης, υποστηρίζει τις δραστηριότητες της WWFGreece ενάντια στην κλιματική αλλαγή και της δίνει τα μέσα για να συνεχίσουν. Στην Ελλάδα, Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στην ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, οι μαθητές της Α Διαβάστε περισσότερα….

«Αειφορία. Είναι τρόπος ζωής και συμπεριφοράς;»

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου  μαθητές της Β΄ τάξης του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος  του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης, συμμετείχαν σε διαδικτυακή συνεδρία μέσω The Tipping Point in Education με θέμα: «Αειφορία. Είναι τρόπος ζωής και συμπεριφοράς;» Στους μαθητές μίλησε ο κ. Παναγιώτης Τσολακίδης Διαβάστε περισσότερα….

Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. 2023

Η εγκύκλιος των Πανελλαδικών ΕΠΑ.Λ. 2023 Η Αίτηση-Δήλωση για μαθητές και αποφοίτων Ημερησίων ΕΠΑΛ Οι οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης-Δήλωσης

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Μηχανολογίας στην Εταιρία ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ BARILLA

Την Τρίτη 29/11/2022 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τμήματος της Β΄ τάξης Μηχανολόγων του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στο Βόλο. Οι μαθητές μας είχαν την τιμή και την χαρά να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ζυμαρικών Barilla. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο βρίσκεται Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος

στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Την Τρίτη 29/11/2022 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.             Οι μαθητές επισκέφθηκαν το αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διαβάστε περισσότερα….