Πρώτες Βοήθειες

Στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων της Α Λυκείου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρώτων βοηθειών, βασικής υποστήριξης ζωής απο την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λοκρών. Ευχαριστούμε την ΕΠΟΜΕΑ που για ακόμα μια χρονιά ήρθε στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερώσει τους Διαβάστε περισσότερα….

Εικονική Επιχείρηση-Επίσκεψη Inspirational Mentor

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας  στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του  Inspirational Mentor   κυρίου  Κουτσόπουλου Δημήτρη  ο οποίος μεταξύ άλλων είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte στην Ελλάδα και μέλος του Deloitte Central Mediterranean Executive Committee, μέλος Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας του  ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα. Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή  Logistics Στέλιο Ανδριανόπουλο για την ξενάγηση στους χώρους της αποθήκης και για την ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία Logistics. Ακολούθησε Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσης κεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού τουΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσηςκεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στοκέντρο για την φιλοξενία και την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση Διαβάστε περισσότερα….

Η Γ’ ΤΑΞΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η τετραήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου 2-5 Φεβρουαρίου 2023 ήρθε για να σφραγίσει ανεξίτηλα τη μαθητική μας πορεία.  Προορισμός μας η όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Μια πόλη που δε σε αφήνει στιγμή να βαρεθείς. Απολαύσαμε τη βόλτα μας γύρω από Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη ομάδας μαθητών σε εικαστική έκθεση

Ξενάγηση ομάδας μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης στην εικαστική έκθεση «Ο κήπος – the  garden » που φιλοξενείτε στην αίθουσα του πολιτιστικού  κέντρου Οπουντίων  Αταλάντης .   Ευχαριστούμε την  κυρία Κωνσταντίνα Καρλή  για όλα όσα “σκάλισε και ζωγράφισε “ στο Διαβάστε περισσότερα….

«Αλήθεια ή ψέμα; Πιστεύεις ότι βλέπεις στο Διαδίκτυο;»

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό «Αλήθεια ή ψέμα; Πιστεύεις ότι βλέπεις στο Διαδίκτυο;» που οργάνωσε το Ελληνικό και Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου https://saferinternet4kids.gr/     και περιελάμβανε δημιουργία αφίσας από μαθητές, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023. Το Διαβάστε περισσότερα….

Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Στο σχολείο μας, δημιουργήθηκε και λειτουργεί Εκπαιδευτικός όμιλος με θέμα  “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”. Το πρόγραμμα υλοποιείτε κάθε Πέμπτη απόγευμα, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό του σχολείου μας, Τσούνη Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στην ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, οι μαθητές της Α Διαβάστε περισσότερα….

«Αειφορία. Είναι τρόπος ζωής και συμπεριφοράς;»

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου  μαθητές της Β΄ τάξης του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος  του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης, συμμετείχαν σε διαδικτυακή συνεδρία μέσω The Tipping Point in Education με θέμα: «Αειφορία. Είναι τρόπος ζωής και συμπεριφοράς;» Στους μαθητές μίλησε ο κ. Παναγιώτης Τσολακίδης Διαβάστε περισσότερα….