Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών  συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο,  τον Διευθυντή του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, Αρχιμ. π. Δημήτριο Ζελιαναίο, τον Αρχιδιάκονο π. Νικόλαο Πολυζώη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία AtlasTapes SA

Στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Atlas Tapes SA, μιας καθετοποιημένης εταιρείας κατασκευής αυτοκόλλητων ταινιών, πραγματοποιήθηκε στις 26/2/2024, επίσκεψη των μαθητών της Α΄ και Β’  τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ” Οι Διαβάστε περισσότερα….

Κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

         Το Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία από μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και τραγούδησε τα κάλαντα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.  Συμεών.           Ο Σεβασμιώτατος με πολλή συγκίνηση και αγάπη ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, για την επίσκεψη Διαβάστε περισσότερα….

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το ΕΠΑΛ Αταλάντης, συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λοκρών, μετά από κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας των παιδιών του Απογευματινού Εκπαιδευτικού Ομίλου, εκδήλωση-ενημέρωση με σκοπό, την ενημέρωση των μαθητών σχετικά την ιστορία του Εθελοντισμού παγκόσμια, αλλά Διαβάστε περισσότερα….

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων ανακοινώνεται ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024.Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικής ένστασης από την Πέμπτη 26 Διαβάστε περισσότερα….

Τίτλος Σχεδίου δράσης σχ. έτους 2022-23: “Αναβαθμίζω την καθημερινότητά μας με ψηφιακά μέσα”

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχε και ολοκλήρωσε Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Το Σχέδιο Διαβάστε περισσότερα….

Συνοπτική Ετήσια Έκθεση Εκπαιδευτικού Ομίλου με θέμα: “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Σχολείο: ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Σχολικό Έτος: 2022-2023 Θεματική Ενότητα: Το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο. Τίτλος: «Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος…» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Τσούνη Νικολίτσα-Γιαννούλα. Τάξεις: Α και Β. Διαβάστε περισσότερα….

ERASMUS+ 2021

Τίτλος προγράμματος: Ολιστική προσέγγιση στην αναδυόμενη αγοράς της ηλεκτροκίνησης. Υβριδικά αυτοκίνητα: το μέλλον της αυτοκίνησης.Υποδομές και σταθμοί φόρτισης: μια νέα απαίτηση στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Κωδικός προγράμματος: 2021-1-EL01-KA122-VET-000030875 ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ