Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης

Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης: Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από την γνωριμία με την αγορά εργασίας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών της Α΄ τάξης και της Β΄ τάξης του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Το κτήμα Χατζημιχάλη βρίσκεται στην Αταλάντη από το 1973. Όπως μας εξήγησαν στην ξενάγηση,  η επιλογή του εδάφους βασίστηκε στο μοναδικό μικροκλίμα που υπάρχει στην περιοχή. Το δροσερό αεράκι που κατεβαίνει από τον Παρνασσό και η θαλάσσια αύρα του Ευβοϊκού κόλπου Διαβάστε περισσότερα….

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΠΑ.Λ. 2021

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα) Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΑΟΘ) Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ) Εκφώνηση Απάντηση Σχολιασμός ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2 Εκφώνηση Διαβάστε περισσότερα….

Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα – Κλάδος Λαμπρινίδης Δημήτριος Μηχανολόγος-ΠΕ82 Διευθυντής Βάγια Ευσταθία Μαθηματικός-ΠΕ03 Υπ/διευθύντρια Γκατζιά Ευαγγελία Θεολόγος-ΠΕ01 Στογγάρη Μαρία Φιλόλογος-ΠΕΟ2 Στάϊκου Ζωή Φιλόλογος-ΠΕΟ2 Μ.Ν.Α.Ε. Τζέλιου Κωνσταντίνα Μαθηματικός-ΠΕ03 Αρβανίτη Παναγιώτα Μαθηματικός-ΠΕ03 Μ.Ν.Α.Ε. Σταμόπουλος Κωνσταντίνος Φυσικός-ΠΕ04.01 Λαμπροπούλου Ασημίνα Αγγλικών-ΠΕ06 Δαδίτσιος Ανέστης Φυσικής Αγωγής-ΠΕ11 Αγριόδημου Διαβάστε περισσότερα….

Διαφορετικά Χριστούγεννα……..

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια. Δε μας επιτρέπεται να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, παρά μόνο υπό προϋποθέσεις. Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε πολλούς ανθρώπους. Μεταξύ των κυρίαρχων συναισθημάτων είναι ο φόβος Διαβάστε περισσότερα….

Τι είναι τα Σχέδια Δράσης;

Τα Σχέδια Δράσης, ως ένας από τους Πυλώνες του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» σκοπό έχουν την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων , της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Στόχος είναι ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην Διαβάστε περισσότερα….