Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων ανακοινώνεται ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024.Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικής ένστασης από την Πέμπτη 26 Διαβάστε περισσότερα….

Τίτλος Σχεδίου δράσης σχ. έτους 2022-23: “Αναβαθμίζω την καθημερινότητά μας με ψηφιακά μέσα”

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχε και ολοκλήρωσε Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Το Σχέδιο Διαβάστε περισσότερα….

Συνοπτική Ετήσια Έκθεση Εκπαιδευτικού Ομίλου με θέμα: “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Σχολείο: ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Σχολικό Έτος: 2022-2023 Θεματική Ενότητα: Το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο. Τίτλος: «Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος…» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Τσούνη Νικολίτσα-Γιαννούλα. Τάξεις: Α και Β. Διαβάστε περισσότερα….

ERASMUS+ 2021

Τίτλος προγράμματος: Ολιστική προσέγγιση στην αναδυόμενη αγοράς της ηλεκτροκίνησης. Υβριδικά αυτοκίνητα: το μέλλον της αυτοκίνησης.Υποδομές και σταθμοί φόρτισης: μια νέα απαίτηση στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Κωδικός προγράμματος: 2021-1-EL01-KA122-VET-000030875 ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Διδακτική Επίσκεψη στο Εργοστάσιο της Ελληνικής  Ζυθοποιίας Αταλάντης “ΕΖΑ”.

 Στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της ΕΖΑ,  πραγματοποιήθηκαν τρείς διδακτικές επισκέψεις των μαθητών της Α και Β  τάξης του σχολείου μας   στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ” Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά Διαβάστε περισσότερα….

Πρώτες Βοήθειες

Στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων της Α Λυκείου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρώτων βοηθειών, βασικής υποστήριξης ζωής απο την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λοκρών. Ευχαριστούμε την ΕΠΟΜΕΑ που για ακόμα μια χρονιά ήρθε στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερώσει τους Διαβάστε περισσότερα….

Εικονική Επιχείρηση-Επίσκεψη Inspirational Mentor

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας  στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του  Inspirational Mentor   κυρίου  Κουτσόπουλου Δημήτρη  ο οποίος μεταξύ άλλων είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte στην Ελλάδα και μέλος του Deloitte Central Mediterranean Executive Committee, μέλος Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας του  ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα. Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή  Logistics Στέλιο Ανδριανόπουλο για την ξενάγηση στους χώρους της αποθήκης και για την ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία Logistics. Ακολούθησε Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσης κεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού τουΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσηςκεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στοκέντρο για την φιλοξενία και την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση Διαβάστε περισσότερα….