ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ-ΕΛΑΤΤΩΝΩ

Σήμερα 9 Απριλίου 2024 υποδεχθήκαμε στο σχολείο μετά από πρόσκλησή μας, το Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολάου Δημήτρη και την  Αντιδήμαρχο υπεύθυνη Παιδείας του Δήμου κα. Καζάνα Γιούλη.   Ο Δήμαρχος μίλησε Διαβάστε περισσότερα….

Δενδροφύτευση στη παραλία Αρκίτσας

Δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης σήμερα για τους μαθητές μας  υπό  την  αιγίδα του Δήμου Λοκρών  σε συνδυασμό με  σχολικό περίπατο στην παραλία Αρκίτσας.  Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι ακούραστα δενδροφύτευσαν και στη συνέχεια πότισαν τα Διαβάστε περισσότερα….

Υιοθεσία για ένα μέλλον όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά.

  Με τη συμβολική υιοθεσία ενός απειλούμενου είδους και συγκεκριμένα ενός πιγκουίνου, ο τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης, υποστηρίζει τις δραστηριότητες της WWFGreece ενάντια στην κλιματική αλλαγή και της δίνει τα μέσα για να συνεχίσουν. Στην Ελλάδα, Διαβάστε περισσότερα….

Δράση ανακύκλωσης από μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο: «Διαχείριση Απορριμμάτων-Ανακύκλωση στο Δήμο Λοκρών»  που υλοποιείται στο ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης από μαθητές της Α τάξης και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα. Ζούκη Τάνια, πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση των μαθητών από τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους κα. Κυριάκου Ε. Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καρπενησίου

Εκπαιδευτική εκδρομή την Τρίτη 30/11/2021 μετά από 2,5 χρόνια λόγω μέτρων κατά της πανδημίας  για τους μαθητές/τριες του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του σχολείου μας στο   ΚΕΠΕΑ Καρπενησίου συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:  «Από το χώμα στο πιάτο»  Οι Διαβάστε περισσότερα….

Περιβαλλοντολογική δράση: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ

Περιμένουμε τη στήριξή σας…Προς το παρόν έχουν τοποθετηθεί δοχεία συλλογής στα παρακάτω σημεία:΄΄Η ΣΤΑΝΗ”, Cafe ”IN”, Cafe ”Baron”, ”Λοκρική Ζύμη”, Cafe ”Kalamia”, Ζαχαροπλαστείο ”ΜΕΛΙΣΣΑ”, Cafe ”Brothers”, Cafe ”Dusk”, Cafe ”Caldo”, Cafe ”Cozzy”, Κελλάρι ΄΄Καϊνα΄΄, Φούρνος ”Μωραϊτη”, ”Ελληνάδικο”, Δήμος Λοκρών, Τμήμα Διαβάστε περισσότερα….