«ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ……..ΕΜΕΝΑ  ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ»

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης-συζήτησης των μαθητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου του σχολείου μας, με θέμα: “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ……ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ” και υπεύθυνη την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη Νικολίτσα. Εισηγήτριες της δράσης, ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Παναγιούλα Καζάνα Διαβάστε περισσότερα….

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το ΕΠΑΛ Αταλάντης, συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λοκρών, μετά από κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας των παιδιών του Απογευματινού Εκπαιδευτικού Ομίλου, εκδήλωση-ενημέρωση με σκοπό, την ενημέρωση των μαθητών σχετικά την ιστορία του Εθελοντισμού παγκόσμια, αλλά Διαβάστε περισσότερα….

       «ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ……..ΕΜΕΝΑ  ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ»

   Σας γνωρίζουμε   ότι στη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς 2023-24, θα λειτουργήσει Εκπαιδευτικός Όμιλος, με θέμα:  «ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ……..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ» και αντικείμενο τον εθελοντισμό, με δράσεις σχετικές με αυτόν. Το πρόγραμμα υλοποιείται κάθε Τρίτη απόγευμα, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό του σχολείου Διαβάστε περισσότερα….

Συνοπτική Ετήσια Έκθεση Εκπαιδευτικού Ομίλου με θέμα: “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Σχολείο: ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Σχολικό Έτος: 2022-2023 Θεματική Ενότητα: Το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο. Τίτλος: «Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος…» Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Τσούνη Νικολίτσα-Γιαννούλα. Τάξεις: Α και Β. Διαβάστε περισσότερα….

Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους.To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”

Στο σχολείο μας, δημιουργήθηκε και λειτουργεί Εκπαιδευτικός όμιλος με θέμα  “Ανήλικοι στο διαδίκτυο: Οι κίνδυνοι και η αντιμετώπισή τους. To report και το block στο διαδίκτυο είναι θάρρος”. Το πρόγραμμα υλοποιείτε κάθε Πέμπτη απόγευμα, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό του σχολείου μας, Τσούνη Διαβάστε περισσότερα….