Διδακτική Επίσκεψη στο Ελαιοτριβείο και Συσκευαστήριο ελιάς της εταιρείας ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.  

Στις 5/5/2022, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2021-22, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των τομέων « Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού» και « Διοίκησης Οικονομίας» του ΕΠΑΛ Αταλάντης στο Kafkas institute.

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των τομέων « Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού» και « Διοίκησης Οικονομίας» του ΕΠΑΛ Αταλάντης στο Kafkas institute. Οι μαθητές του Ηλεκτρολογικού τομέα ενημερώθηκαν στις θεματικές ενότητες: Παρουσίαση εφαρμογών για το «Έξυπνο Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτικές επισκέψεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Στις  06/4 , 13/4 και 14/4/2022, τα τμήματα της  Α’ τάξης του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης,  στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ που υλοποιείται στο σχολείο μας, πραγματοποίησε Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καρπενησίου

Εκπαιδευτική εκδρομή την Τρίτη 30/11/2021 μετά από 2,5 χρόνια λόγω μέτρων κατά της πανδημίας  για τους μαθητές/τριες του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του σχολείου μας στο   ΚΕΠΕΑ Καρπενησίου συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:  «Από το χώμα στο πιάτο»  Οι Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλους τους χώρους του κτήματος και τα στάδια παραγωγής του κρασιού στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου στην Αταλάντη.Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαυρομμάτη Δήμητρα υπεύθυνη ξενάγησης του Κτήματος Χατζημιχάλη για την υπέροχη και κατατοπιστική ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα….

Πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ΄ τάξης στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε από 6 έως 10/2/2020 η πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ ΄ τάξης του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στην Πάτρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν πολλά από τα αξιοθέατα της Πάτρας όπως ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα, Διαβάστε περισσότερα….

18-12-2019 Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών της Α΄ τάξης στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ στην περιοχή Θησείο Αθηνών

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδρομή που διοργανώθηκε στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ στο Θησείο. Παρακολούθησαν την έκθεση «ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» που λειτουργεί υπό την αιγίδα των Διαβάστε περισσότερα….

26-11-2019 Επίσκεψη μαθητών της Α΄ τάξης στον Επίγειο Σταθμό Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές της Α΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης στο πλαίσιο Διδακτικής Επίσκεψης βρέθηκαν στην Νατοϊκή Βάση του Επίγειου Σταθμού Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους του Διαβάστε περισσότερα….

21-11-2019 Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών & μαθητριών του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.

Η ΒΑΓΙΑΣ ΑΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής – εμπορίας ελαιολάδου και εμπορία της εδώδιμης ελιάς για πολλά χρόνια. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ελαιοτριβείο που ήταν σε λειτουργία και στο Διαβάστε περισσότερα….

14-11-2019 Επίσκεψη μαθητών της Β΄& Γ΄ τάξης στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μία μοναδική εμπειρία η σημερινή για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης που επισκέφτηκαν τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στο μοναδικό χώρο της Βουλής και πήραν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της. Παρακολούθησαν μάλιστα Διαβάστε περισσότερα….