Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αίγινα

Την Πέμπτη  25 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος για τους μαθητές της Α  τάξης  στην Αίγινα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ       25/04/24: Επιβίβαση στο λεωφορείο από το σχολείο με προορισμό την  Αίγινα. Ώρα αναχώρησης 08:15. Η Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ

Στις 12 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Β  τάξης του τομέα Μηχανολογίας και της  Γ  τάξης των ειδικοτήτων Τεχνικών Οχημάτων και Ψυκτικών, επισκέφτηκαν το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στον Επίγειο Σταθμό Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Α τάξης και του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας» που υλοποιείτε Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Γάλακτος Λαμίας (LAMI)

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο των εργαστηρίων του τομέα, για εκπαιδευτικές επισκέψεις σε φορείς σχετικούς με το αντικείμενο του  και σε συνδυασμό με το σχέδιο δράσης με θέμα : «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας», Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΧΗΜΙΧΑΛΗ

Την Τρίτη 5/3/2024 στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης, με τίτλο: «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας»,του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2023-24, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη, μαθητές της Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία AtlasTapes SA

Στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Atlas Tapes SA, μιας καθετοποιημένης εταιρείας κατασκευής αυτοκόλλητων ταινιών, πραγματοποιήθηκε στις 26/2/2024, επίσκεψη των μαθητών της Α΄ και Β’  τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ” Οι Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Μηχανολογίας

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί του τομέα Μηχανολογίας επισκέφτηκε, το άριστα εξοπλισμένο Μηχανουργείο με την επωνυμία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Ι. ΚΑΙ Γ. Ο.Ε. στην θέση Ισώματα Λιβαδειάς του Ν. Βοιωτίας. Το εν λόγω μηχανουργείο δραστηριοποιείται στον τομέα του Διαβάστε περισσότερα….

Κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

         Το Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία από μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και τραγούδησε τα κάλαντα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.  Συμεών.           Ο Σεβασμιώτατος με πολλή συγκίνηση και αγάπη ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, για την επίσκεψη Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Δευτέρα 11/12/2024 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και εκπαιδευτικών του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1920 και είναι το τρίτο σε αρχαιότητα πανεπιστήμιο της χώρας μας μετά το Εθνικό Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ( Παλιά Βουλή) και στη Βουλή των Ελλήνων

Στις 1/11/2023 οι μαθητές της Β τάξης του ΕΠΑ.Λ.Αταλάντης,  πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα. Αρχικά επισκέφτηκαν το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο ( Παλιά Βουλή). Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο στεγάζεται μόνιμα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην οδό Σταδίου (πλατεία Κολοκοτρώνη) από το Διαβάστε περισσότερα….