Επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλους τους χώρους του κτήματος και τα στάδια παραγωγής του κρασιού στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου στην Αταλάντη.Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαυρομμάτη Δήμητρα υπεύθυνη ξενάγησης του Κτήματος Χατζημιχάλη για την υπέροχη και κατατοπιστική ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα….

Πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ΄ τάξης στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε από 6 έως 10/2/2020 η πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Γ ΄ τάξης του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στην Πάτρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν πολλά από τα αξιοθέατα της Πάτρας όπως ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα, Διαβάστε περισσότερα….

18-12-2019 Εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών της Α΄ τάξης στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ στην περιοχή Θησείο Αθηνών

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδρομή που διοργανώθηκε στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ στο Θησείο. Παρακολούθησαν την έκθεση «ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» που λειτουργεί υπό την αιγίδα των Διαβάστε περισσότερα….

26-11-2019 Επίσκεψη μαθητών της Α΄ τάξης στον Επίγειο Σταθμό Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές της Α΄ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης στο πλαίσιο Διδακτικής Επίσκεψης βρέθηκαν στην Νατοϊκή Βάση του Επίγειου Σταθμού Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους του Διαβάστε περισσότερα….

21-11-2019 Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών & μαθητριών του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.

Η ΒΑΓΙΑΣ ΑΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής – εμπορίας ελαιολάδου και εμπορία της εδώδιμης ελιάς για πολλά χρόνια. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ελαιοτριβείο που ήταν σε λειτουργία και στο Διαβάστε περισσότερα….

14-11-2019 Επίσκεψη μαθητών της Β΄& Γ΄ τάξης στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μία μοναδική εμπειρία η σημερινή για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης που επισκέφτηκαν τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στο μοναδικό χώρο της Βουλής και πήραν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της. Παρακολούθησαν μάλιστα Διαβάστε περισσότερα….

18-10-2019 Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οι μαθήτριες και οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, στο Γεωπονικό Μουσείο και ενημερώθηκαν για το έδαφος, τους υδάτινους πόρους, τους μικροοργανισμούς, τους φυτικούς και ζωικούς οργανισμούς, τις ζωοτροφές και τα τρόφιμα.