Εκπαιδευτική επίσκεψη στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

                 Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών  της Γ΄τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και του τομέα  Μηχανολογίας στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και για τους μαθητές του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας Διαβάστε περισσότερα….

Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2023

Επειδή  η γνώση δεν μένει μόνο στα όρια του σχολείου οι μαθητές μας συμμετείχαν στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση – Company Program 2023» του Junior Achievement Greece στο the Mall Athens και αποκόμισαν βιωματική μάθηση, κοινωνική παιδεία και Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Διοίκησης Οικονομίας του  ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στις αποθήκες των Jumbo στην Θήβα. Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή  Logistics Στέλιο Ανδριανόπουλο για την ξενάγηση στους χώρους της αποθήκης και για την ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία Logistics. Ακολούθησε Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσης κεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού τουΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και ομάδας μαθητών της Α τάξης στο Εργαστήριο Δοκιμών προσομοίωσηςκεραυνού της εταιρείας ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στοκέντρο για την φιλοξενία και την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση Διαβάστε περισσότερα….

Η Γ’ ΤΑΞΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η τετραήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου 2-5 Φεβρουαρίου 2023 ήρθε για να σφραγίσει ανεξίτηλα τη μαθητική μας πορεία.  Προορισμός μας η όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Μια πόλη που δε σε αφήνει στιγμή να βαρεθείς. Απολαύσαμε τη βόλτα μας γύρω από Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών της Α  τάξης και της Β του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, μαθητές της Α’ τάξης και της Β’ Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στην ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, οι μαθητές της Α Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τομέα Μηχανολογίας στην Εταιρία ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ BARILLA

Την Τρίτη 29/11/2022 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του τμήματος της Β΄ τάξης Μηχανολόγων του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στο Βόλο. Οι μαθητές μας είχαν την τιμή και την χαρά να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ζυμαρικών Barilla. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο βρίσκεται Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Περιβάλλοντος

στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Την Τρίτη 29/11/2022 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.             Οι μαθητές επισκέφθηκαν το αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην 4η Διεθνή Έκθεση “ENERGIA.TEC”

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των τομέων « Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού» και «Διοίκησης-Οικονομίας» του ΕΠΑΛ Αταλάντης στη 4η Διεθνή Έκθεση “ENERGIA.TEC–στο εκθεσιακό κέντρο  MEC Παιανίας. Έγινε ενημέρωση για  συστήματα  έξυπνου σπιτιού,  και για τα δημοφιλή προϊόντα στην σημερινή αγορά. Στη Διαβάστε περισσότερα….