Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αίγινα

Την Πέμπτη  25 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος για τους μαθητές της Α  τάξης  στην Αίγινα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ       25/04/24: Επιβίβαση στο λεωφορείο από το σχολείο με προορισμό την  Αίγινα. Ώρα αναχώρησης 08:15. Η Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική Εκδρομή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

   Πραγματοποιήθηκε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος για τους μαθητές της Β τάξης,  με προορισμό την Καστοριά, από 22 έως και 24 Απριλίου 2024. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ      22-4-2024  1Η ΜΕΡΑ: 08:30 Επιβίβαση στο λεωφορείο από το σχολείο Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ

Στις 12 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Β  τάξης του τομέα Μηχανολογίας και της  Γ  τάξης των ειδικοτήτων Τεχνικών Οχημάτων και Ψυκτικών, επισκέφτηκαν το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στον Επίγειο Σταθμό Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Α τάξης και του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας» που υλοποιείτε Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στην εταιρία Βάγιας Αγροτικά Εφόδια Α.Ε.

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος της Β΄ και Γ΄ τάξης, στο πλαίσιο των Εργαστηριακών μαθημάτων και του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας» που υλοποιείτε στο σχολείο μας το σχολικό έτος 2023-24. Διαβάστε περισσότερα….

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ-ΕΛΑΤΤΩΝΩ

Σήμερα 9 Απριλίου 2024 υποδεχθήκαμε στο σχολείο μετά από πρόσκλησή μας, το Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολάου Δημήτρη και την  Αντιδήμαρχο υπεύθυνη Παιδείας του Δήμου κα. Καζάνα Γιούλη.   Ο Δήμαρχος μίλησε Διαβάστε περισσότερα….

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας, επιλέξαμε την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία για την ενημέρωση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Η ενημέρωση έγινε διαδικτυακά στις 4 Απριλίου 2024, με υλικό που προέρχεται κατά το Διαβάστε περισσότερα….

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Με την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου 2024 ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της εθνικής επετείου τη σχολική χρονιά 2023-24. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή στο προαύλιο του σχολείου και στη συνέχεια η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Διαβάστε περισσότερα….

Μαθητές ΕΠΑΛ αναπτύσσουν οριζόντιες δεξιότητες για το παρόν και το μέλλον τους και συνδέονται με την αγορά εργασίας” σε συνεργασία με το TheTipping Point in Education και  το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Την Πέμπτη 21/03/24 μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του προγράμματος συνέχισαν στην Β’ Φάση και Υλοποίησαν τη 2η ενότητας: Προετοιμασία για την αγορά εργασίας. Η 2η ενότητα του προγράμματος περιλαμβάνει 2 υποενότητες: α) Σύνταξη βιογραφικού και β) Επαγγελματική συνέντευξη. Διαβάστε περισσότερα….

Δράση πρόληψης και ενημέρωσης από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λαμίας

Μετά από πρόσκληση του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης την  Τετάρτη 20 Μαρτίου, ήρθε στο σχολείο προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λαμίας και υλοποίησε δράση πρόληψης και ενημέρωσης για θέματα εξάρτησης στους μαθητές Γ’ Λυκείου του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης. Η συνεργασία μας με Διαβάστε περισσότερα….