Αιτήσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 01/02/2021, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)Καταληκτική ημερομηνία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28/02/2021. Διαβάστε περισσότερα….

Οριστικοί Πίνακες κατάταξης υποψηφίων ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2020-2021 (Ε΄ φάση)

Ολοκληρώθηκαν οι Αιτήσεις, η επεξεργασία τους και η αξιολήγηση από τις επιτροπές του σχολείου και αναρτώνται εδώ οι αντίστοιχοι οριστικοί Πίνακες κατάταξης. Ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Όλοι οι υποψήφιοι διαθέτουν δεσμευμένες θέσεις) Α/Α ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΤΟΣ ΑΠΟΦ. ΤΥΠΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΛ. Διαβάστε περισσότερα….

Ξεκινούν νέα τμήματα στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» των αποφοίτων του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης

Τμήματα που θα λειτουργήσουν στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης: Τεχνικός Οχημάτων Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων & Δικτύων ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΚΗ της Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων μαθητευόμενων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με δεσμευμένη θέση μαθητείας) θα γίνει μέσω του Πληροφοριακού Διαβάστε περισσότερα….

Υλοποίηση ΝΕΟΥ προγράμματος ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

Το ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. (Ε΄ φάση), καλεί τους αποφοίτους των παρακάτω ειδικοτήτων που  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με το σχολείο. Ειδικότητες: Τεχνικός Οχημάτων Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων Υπάλληλος Διαβάστε περισσότερα….

Μαθητεία – Λειτουργία Τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης

Με απόφαση της Περιφερειακής  Διευθύντριας  Εκπαίδευσης  Στερεάς Ελλάδας,   ξεκινάει η λειτουργία των Προπαρασκευαστικών Προγραμμάτων Πιστοποίησης για τους Αποφοίτων των Φάσεων A΄, Β΄ και Γ’ του “Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας” των ΕΠΑ.Λ. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 7-9-2020 Διαβάστε περισσότερα….

Επανέναρξη λειτουργίας του «Μεταλυκειακού έτους – Τάξη μαθητείας» αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. περιόδου 2019 – 2020

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως που προβλέπει την επανέναρξη λειτουργίας του «Μεταλυκειακού έτους – Τάξη μαθητείας» αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. περιόδου 2019 – 2020 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει τα εξής:Κατά τη Διαβάστε περισσότερα….

Ενημερωτικό Σημείωμα για Εργοδότες (2019-2020)

 Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα απευθύνεται ως προς τα βήματα καταχώρησης των θέσεων μαθητείας (παράγραφος Β του σημειώματος) κυρίως σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα καθώς για τους εργοδότες του Δημοσίου έχει αποσταλεί η με αριθμό Πρωτ. 53781/Υ1/5-4-2019  Πρόσκληση για διάθεση θέσεων Διαβάστε περισσότερα….