Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων ανακοινώνεται ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των υποψηφίων για την Η΄ Φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης σχολικού έτους 2023-2024.Επί του προσωρινού πίνακα είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικής ένστασης από την Πέμπτη 26 Διαβάστε περισσότερα….

Πρόσκληση Μαθητευομένων για το πρόγραμμα ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ σχολικού έτους 2023-24

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Καλεί για υποβολή αιτήσεων στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023-2024 (Η’ φάση), στις ειδικότητες και στα ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τους υποψηφίους, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών από ανθρώπους της ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο χώρο του Διαβάστε περισσότερα….

Αιτήσεις Συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 01/02/2021, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)Καταληκτική ημερομηνία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28/02/2021. Διαβάστε περισσότερα….

Οριστικοί Πίνακες κατάταξης υποψηφίων ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2020-2021 (Ε΄ φάση)

Ολοκληρώθηκαν οι Αιτήσεις, η επεξεργασία τους και η αξιολήγηση από τις επιτροπές του σχολείου και αναρτώνται εδώ οι αντίστοιχοι οριστικοί Πίνακες κατάταξης. Ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Όλοι οι υποψήφιοι διαθέτουν δεσμευμένες θέσεις) Α/Α ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΤΟΣ ΑΠΟΦ. ΤΥΠΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΛ. Διαβάστε περισσότερα….

Ξεκινούν νέα τμήματα στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» των αποφοίτων του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης

Τμήματα που θα λειτουργήσουν στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης: Τεχνικός Οχημάτων Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων & Δικτύων ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΚΗ της Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων μαθητευόμενων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με δεσμευμένη θέση μαθητείας) θα γίνει μέσω του Πληροφοριακού Διαβάστε περισσότερα….

Υλοποίηση ΝΕΟΥ προγράμματος ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

Το ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ-ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. (Ε΄ φάση), καλεί τους αποφοίτους των παρακάτω ειδικοτήτων που  ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με το σχολείο. Ειδικότητες: Τεχνικός Οχημάτων Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων Υπάλληλος Διαβάστε περισσότερα….