Τηλεκπαίδευση Δευτέρα 6/2 και Τρίτη 7/2/23 λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων

Κοινοποιούμε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα μαθημάτων και τις Διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών για την Δευτέρα και Τρίτη που τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά. Οι ηλεκτρονικές τάξεις των εκπαιδευτικών ΕΔΩ

Έναρξη Διαδικτυακών Μαθημάτων την Παρασκευή 8/1/2021

Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά με Υγεία! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τα μαθήματα σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια ξεκινούν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1/2021 και η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα εξεταστεί το Διαβάστε περισσότερα….

Σύνδεση μαθητών στην ψηφιακή πλατφόρμα e class-ΠΣΔ και εγγραφή σε μάθημα

Κάντε είσοδο στην πλατφόρμα e-class και κάντε εγγραφή σε μαθήματα των καθηγητών σας. Παρακολουθήστε τη διαδικασία στο παρακάτω video. ΚΑΝΤΕ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ E CLASS ΕΔΩ

Είσοδος μαθητών στην ψηφιακή πλατφόρμα e me-ΠΣΔ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ Ε-ΜΕ 1) Πατάμε στο https://auth.e-me.edu.gr/?eme=https://e-me.edu.gr/ikoutsaf/groups&cause=no-token&eat=0f207d9ea948fb1ad508f8d519441f80 2) Πατάμε είσοδος 3) Βάζουμε τα στοιχεία μας 4) Αφού εισέλθουμε μια φορά στην πλατφόρμα e-me, θα μπορεί πλέον ο καθηγητής να μας βρει και να μας προσκαλέσει στην κυψέλη του. Πρέπει όμως να Διαβάστε περισσότερα….

Εγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) είναι απαραίτητη για την χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας. Για την εγγραφή θα χρειαστεί να συμπληρωθεί η φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία Διαβάστε περισσότερα….