Τίτλος Σχεδίου δράσης σχ. έτους 2022-23: “Αναβαθμίζω την καθημερινότητά μας με ψηφιακά μέσα”

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχε και ολοκλήρωσε Σχέδιο Δράσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων και της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Το Σχέδιο Διαβάστε περισσότερα….

Τίτλος Σχεδίου Δράσης 2021-22: Συνεργασία του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης με την τοπική κοινωνία.

Υποδράση 1: Μετεωρολογικός Σταθμός Σκοπός: Η δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης. Τα στοιχεία του σταθμού θα είναι προσβάσιμα σε πραγματικό χρόνο  σε όλους όσους επιθυμούν μέσω εφαρμογής σε κινητά και τάμπλετ αλλά και στην ιστοσελίδα του σχολείου. Δείτε εδώ Διαβάστε περισσότερα….

Τίτλος Σχεδίου Δράσης 2020-21: Ψηφιακή Ενημέρωση και Επικοινωνία

Υποδράση 1 : Έκδοση Ηλεκτρονικού Περιοδικού Σκοπός της Δράσης αυτής είναι οι μαθητές να ανακαλύψουν τη διαδικασία της συγγραφής κειμένων μέσω της συνεργασίας μεταξύ τους και της διερεύνησης  διαφόρων  τομέων  (π.χ, ψυχολογία, εφηβεία, επικαιρότητα, περιβάλλον, τεχνολογία) Οι Στόχοι για τους Διαβάστε περισσότερα….

Ηλεκτρονικό περιοδικό ”Με τα Μάτια του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ”

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εκδόθηκε το 1ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του σχολείου μας με τίτλο «Με τα Μάτια του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης». Θα το βρείτε στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση:  https://schoolpress.sch.gr/epalatalantis/ Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης, από την  εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου Διαβάστε περισσότερα….