Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Διατροφή και Διατροφικές διαταραχές”

Την εβδομάδα  από 8 έως 12 Μαρτίου, με πρωτοβουλία της Ψυχολόγου του Σχολείου μας κ. Παλέντζα Αθανασίας, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές συζήτηση με θέμα: Διατροφή και Διατροφικές διαταραχές για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Επικοινωνία”

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου για τους μαθητές της Α΄ τάξης, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες, με πρωτοβουλία της Ψυχολόγου του Σχολείου μας κ. Παλέντζα Αθανασίας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Επικοινωνία. Οι μαθήτριες και οι μαθητές συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ Διαβάστε περισσότερα….

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Κοινωνία και Διακρίσεις

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου για τους μαθητές της Α΄ τάξης, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες, με πρωτοβουλία της Ψυχολόγου του Σχολείου μας κ. Παλέντζα Αθανασίας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: Κοινωνία και Διακρίσεις. Οι μαθήτριες και οι μαθητές συμμετείχαν με Διαβάστε περισσότερα….

Διαφορετικά Χριστούγεννα……..

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια. Δε μας επιτρέπεται να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας, παρά μόνο υπό προϋποθέσεις. Δυστυχώς όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε πολλούς ανθρώπους. Μεταξύ των κυρίαρχων συναισθημάτων είναι ο φόβος Διαβάστε περισσότερα….

Διαδικτυακή εκδήλωση για τη Διαχείριση του άγχους

Αγαπητοί μαθητές της Γ΄ τάξης του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης, Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες, θα συζητήσουμε για το άγχος και το πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε ώστε να μη μας καταβάλλει. Θα χρειαστεί να φέρετε απλώς Διαβάστε περισσότερα….

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με Αναπηρία 3 Δεκεμβρίου, έγινε προβολή βίντεο και συζήτηση από τη Ψυχολόγο του σχολείου μας κ. Παλέντζα Αθανασία στους μαθητές της Α΄ τάξης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ