Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης

Φόρμα Αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης: Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από την γνωριμία με την αγορά εργασίας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διαδικτυακές συναντήσεις με την υποστήριξη του The Tipping Point

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2021-22, πραγματοποιήθηκαν ΔΕΚΑ (10) διαδικτυακές Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών από ανθρώπους της ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2021-22, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο χώρο Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών για την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Την Παρασκευή 6/5   μέσω πλατφόρμας webex πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και εικονική ξενάγηση από την υπεύθυνη της  Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής κα. Σταυρινίδη Δανάη σε μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης του σχολείου μας. Η ενημέρωση ήταν για τους χώρους, τις δυνατότητες Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική Επίσκεψη στο Ελαιοτριβείο και Συσκευαστήριο ελιάς της εταιρείας ΒΑΓΙΑΣ Α.Ε.  

Στις 5/5/2022, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2021-22, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών της Α΄ τάξης και της Β΄ τάξης του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Το κτήμα Χατζημιχάλη βρίσκεται στην Αταλάντη από το 1973. Όπως μας εξήγησαν στην ξενάγηση,  η επιλογή του εδάφους βασίστηκε στο μοναδικό μικροκλίμα που υπάρχει στην περιοχή. Το δροσερό αεράκι που κατεβαίνει από τον Παρνασσό και η θαλάσσια αύρα του Ευβοϊκού κόλπου Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των τομέων « Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού» και « Διοίκησης Οικονομίας» του ΕΠΑΛ Αταλάντης στο Kafkas institute.

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών των τομέων « Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού» και « Διοίκησης Οικονομίας» του ΕΠΑΛ Αταλάντης στο Kafkas institute. Οι μαθητές του Ηλεκτρολογικού τομέα ενημερώθηκαν στις θεματικές ενότητες: Παρουσίαση εφαρμογών για το «Έξυπνο Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτικές επισκέψεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Στις  06/4 , 13/4 και 14/4/2022, τα τμήματα της  Α’ τάξης του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης,  στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ‘’Η μάθηση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τη γνωριμία με την αγορά εργασίας’’ που υλοποιείται στο σχολείο μας, πραγματοποίησε Διαβάστε περισσότερα….