Μαθητές ΕΠΑΛ αναπτύσσουν οριζόντιες δεξιότητες για το παρόν και το μέλλον τους και συνδέονται με την αγορά εργασίας” σε συνεργασία με το TheTipping Point in Education και  το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Την Πέμπτη 21/03/24 μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του προγράμματος συνέχισαν στην Β’ Φάση και Υλοποίησαν τη 2η ενότητας: Προετοιμασία για την αγορά εργασίας. Η 2η ενότητα του προγράμματος περιλαμβάνει 2 υποενότητες: α) Σύνταξη βιογραφικού και β) Επαγγελματική συνέντευξη. Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Γάλακτος Λαμίας (LAMI)

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο των εργαστηρίων του τομέα, για εκπαιδευτικές επισκέψεις σε φορείς σχετικούς με το αντικείμενο του  και σε συνδυασμό με το σχέδιο δράσης με θέμα : «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας», Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών από τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης, με τίτλο: «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας»,  του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2023-24, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη, οι μαθητές της Β’ Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΧΗΜΙΧΑΛΗ

Την Τρίτη 5/3/2024 στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης, με τίτλο: «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας»,του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2023-24, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη, μαθητές της Διαβάστε περισσότερα….

Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα

         Πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2024, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα», που αφορά στη διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων, σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το έργο των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού και Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Μηχανολογίας

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί του τομέα Μηχανολογίας επισκέφτηκε, το άριστα εξοπλισμένο Μηχανουργείο με την επωνυμία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Ι. ΚΑΙ Γ. Ο.Ε. στην θέση Ισώματα Λιβαδειάς του Ν. Βοιωτίας. Το εν λόγω μηχανουργείο δραστηριοποιείται στον τομέα του Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Δευτέρα 11/12/2024 πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και εκπαιδευτικών του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1920 και είναι το τρίτο σε αρχαιότητα πανεπιστήμιο της χώρας μας μετά το Εθνικό Διαβάστε περισσότερα….

Μαθητές ΕΠΑΛ αναπτύσσουν οριζόντιες δεξιότητες για το παρόν και το μέλλον τους και συνδέονται με την αγορά εργασίας” σε συνεργασία με το TheTipping Point in Education και  το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το τρέχον σχολικό έτος 2023-2024, μαθητές του σχολείου μας, από την Α και Β τάξη με την υποστήριξη των καθηγητριών τους, κας. Τσούνη Νικολίτσας και κας. Βάγια Ευσταθίας, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικό  Διαβάστε περισσότερα….