Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ

Στις 12 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Β  τάξης του τομέα Μηχανολογίας και της  Γ  τάξης των ειδικοτήτων Τεχνικών Οχημάτων και Ψυκτικών, επισκέφτηκαν το ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΛΟΚΡΟΣ, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική – Διδακτική επίσκεψη στον Επίγειο Σταθμό Δορυφορικών Επικοινωνιών (ΕΣΔΕ) Αταλάντης

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, οι μαθητές της Α τάξης και του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας» που υλοποιείτε Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στην εταιρία Βάγιας Αγροτικά Εφόδια Α.Ε.

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος της Β΄ και Γ΄ τάξης, στο πλαίσιο των Εργαστηριακών μαθημάτων και του Σχεδίου Δράσης  «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας» που υλοποιείτε στο σχολείο μας το σχολικό έτος 2023-24. Διαβάστε περισσότερα….

Μαθητές ΕΠΑΛ αναπτύσσουν οριζόντιες δεξιότητες για το παρόν και το μέλλον τους και συνδέονται με την αγορά εργασίας” σε συνεργασία με το TheTipping Point in Education και  το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Την Πέμπτη 21/03/24 μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του προγράμματος συνέχισαν στην Β’ Φάση και Υλοποίησαν τη 2η ενότητας: Προετοιμασία για την αγορά εργασίας. Η 2η ενότητα του προγράμματος περιλαμβάνει 2 υποενότητες: α) Σύνταξη βιογραφικού και β) Επαγγελματική συνέντευξη. Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Γάλακτος Λαμίας (LAMI)

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο των εργαστηρίων του τομέα, για εκπαιδευτικές επισκέψεις σε φορείς σχετικούς με το αντικείμενο του  και σε συνδυασμό με το σχέδιο δράσης με θέμα : «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας», Διαβάστε περισσότερα….

Ενημέρωση μαθητών από τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης, με τίτλο: «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας»,  του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2023-24, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη, οι μαθητές της Β’ Διαβάστε περισσότερα….

Διδακτική επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΧΗΜΙΧΑΛΗ

Την Τρίτη 5/3/2024 στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου δράσης, με τίτλο: «Οι μαθητές ανακαλύπτουν την επιχειρηματικότητα, εξερευνώντας την αγορά εργασίας»,του Συλλογικού Προγραμματισμού της σχολικής μας μονάδας για το σχολικό έτος 2023-24, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κ. Τσούνη, μαθητές της Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία AtlasTapes SA

Στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Atlas Tapes SA, μιας καθετοποιημένης εταιρείας κατασκευής αυτοκόλλητων ταινιών, πραγματοποιήθηκε στις 26/2/2024, επίσκεψη των μαθητών της Α΄ και Β’  τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης  ” Οι Διαβάστε περισσότερα….

Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα

         Πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2024, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα», που αφορά στη διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων, σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το έργο των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού και Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Μηχανολογίας

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί του τομέα Μηχανολογίας επισκέφτηκε, το άριστα εξοπλισμένο Μηχανουργείο με την επωνυμία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Ι. ΚΑΙ Γ. Ο.Ε. στην θέση Ισώματα Λιβαδειάς του Ν. Βοιωτίας. Το εν λόγω μηχανουργείο δραστηριοποιείται στον τομέα του Διαβάστε περισσότερα….