Δράση ανακύκλωσης από μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος με τίτλο: «Διαχείριση Απορριμμάτων-Ανακύκλωση στο Δήμο Λοκρών»  που υλοποιείται στο ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης από μαθητές της Α τάξης και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα. Ζούκη Τάνια, πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση των μαθητών από τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους κα. Κυριάκου Ε. Διαβάστε περισσότερα….

Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 19:00 Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης διοργανώνει ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης. Θα γίνει παρουσίαση Της λειτουργίας του ΕΠΑ.Λ., Ανάλυση των τομέων και των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν την επόμενη σχολική  χρονιά 2020-2021, Θα παρουσιαστούν οι προοπτικές σπουδών και οι Διαβάστε περισσότερα….

Μαθαίνουμε να ζούμε εν μέσω πανδημίας

Σήμερα 14 Απριλίου 2020 μαθητές της Α΄ τάξης του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης, συμμετείχαν σε συνεδρία μέσω The Tipping Point in Education με θέμα: «Μαθαίνουμε να ζούμε εν μέσω πανδημίας» Στα παιδιά μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Νίκου που είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπευτής. Διαβάστε περισσότερα….

Περιβαλλοντολογική δράση: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ

Περιμένουμε τη στήριξή σας…Προς το παρόν έχουν τοποθετηθεί δοχεία συλλογής στα παρακάτω σημεία:΄΄Η ΣΤΑΝΗ”, Cafe ”IN”, Cafe ”Baron”, ”Λοκρική Ζύμη”, Cafe ”Kalamia”, Ζαχαροπλαστείο ”ΜΕΛΙΣΣΑ”, Cafe ”Brothers”, Cafe ”Dusk”, Cafe ”Caldo”, Cafe ”Cozzy”, Κελλάρι ΄΄Καϊνα΄΄, Φούρνος ”Μωραϊτη”, ”Ελληνάδικο”, Δήμος Λοκρών, Τμήμα Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη στο ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ μαθητών του τομέα ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του ΕΠΑ.Λ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλους τους χώρους του κτήματος και τα στάδια παραγωγής του κρασιού στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου στην Αταλάντη.Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαυρομμάτη Δήμητρα υπεύθυνη ξενάγησης του Κτήματος Χατζημιχάλη για την υπέροχη και κατατοπιστική ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα….

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη συνεδρία για τι σχολικό έτος 2019-20 μέσω του The Tipping Point in Education για 20 μαθητές του τμήματος Α1 της Α΄τάξης.του ΕΠΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ. Το θέμα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και μέντορας η κ. Φαίη Ορφανού. Τα παιδιά ενημερώθηκαν για την ωφέλεια του Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ.Συμεών στο Σχολείο μας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, μια ξεχωριστή ημέρα, μια ημέρα γιορτής για το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και για την πόλη ολόκληρη!!!!!Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκεφθεί, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών συνοδευόμενος από Σεβαστούς Πατέρες της Διαβάστε περισσότερα….