Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Με την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου 2024 ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της εθνικής επετείου τη σχολική χρονιά 2023-24. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή στο προαύλιο του σχολείου και στη συνέχεια η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Διαβάστε περισσότερα….

Δράση πρόληψης και ενημέρωσης από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λαμίας

Μετά από πρόσκληση του ΕΠΑ.Λ.  Αταλάντης την  Τετάρτη 20 Μαρτίου, ήρθε στο σχολείο προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λαμίας και υλοποίησε δράση πρόληψης και ενημέρωσης για θέματα εξάρτησης στους μαθητές Γ’ Λυκείου του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης. Η συνεργασία μας με Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών  συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο,  τον Διευθυντή του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, Αρχιμ. π. Δημήτριο Ζελιαναίο, τον Αρχιδιάκονο π. Νικόλαο Πολυζώη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαβάστε περισσότερα….

Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα

         Πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2024, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα», που αφορά στη διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων, σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για το έργο των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού και Διαβάστε περισσότερα….

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2024

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης Διαβάστε περισσότερα….

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το ΕΠΑΛ Αταλάντης, συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λοκρών, μετά από κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας των παιδιών του Απογευματινού Εκπαιδευτικού Ομίλου, εκδήλωση-ενημέρωση με σκοπό, την ενημέρωση των μαθητών σχετικά την ιστορία του Εθελοντισμού παγκόσμια, αλλά Διαβάστε περισσότερα….

Μαθητές ΕΠΑΛ αναπτύσσουν οριζόντιες δεξιότητες για το παρόν και το μέλλον τους και συνδέονται με την αγορά εργασίας” σε συνεργασία με το TheTipping Point in Education και  το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το τρέχον σχολικό έτος 2023-2024, μαθητές του σχολείου μας, από την Α και Β τάξη με την υποστήριξη των καθηγητριών τους, κας. Τσούνη Νικολίτσας και κας. Βάγια Ευσταθίας, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικό  Διαβάστε περισσότερα….

Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή της  Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-ενημέρωση στο σχολείο μας από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών, σε συνεργασία με Διαβάστε περισσότερα….

Παρουσίαση για την πρόληψη ατυχημάτων και την κυκλοφοριακή αγωγή από την τροχαία Αταλάντης

«Κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας να θυμάστε πόσες αγκαλιές σας περιμένουνπίσω, της μάνας, του πατέρα, των αδερφών, όλων των αγαπημένων σας προσώπων. Είστεοι μελλοντικές μητέρες, οι μελλοντικοί πατεράδες… είστε το μέλλον αυτού του κόσμου…καιγι αυτό είστε όλοι Διαβάστε περισσότερα….