Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας

Στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας, επιλέξαμε την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία για την ενημέρωση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Η ενημέρωση έγινε διαδικτυακά στις 4 Απριλίου 2024, με υλικό που προέρχεται κατά το Διαβάστε περισσότερα….

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Με την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου 2024 ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της εθνικής επετείου τη σχολική χρονιά 2023-24. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η σχολική εορτή στο προαύλιο του σχολείου και στη συνέχεια η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών  συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο,  τον Διευθυντή του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, Αρχιμ. π. Δημήτριο Ζελιαναίο, τον Αρχιδιάκονο π. Νικόλαο Πολυζώη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαβάστε περισσότερα….

Κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

         Το Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία από μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και τραγούδησε τα κάλαντα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.  Συμεών.           Ο Σεβασμιώτατος με πολλή συγκίνηση και αγάπη ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, για την επίσκεψη Διαβάστε περισσότερα….

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, το ΕΠΑΛ Αταλάντης, συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λοκρών, μετά από κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας των παιδιών του Απογευματινού Εκπαιδευτικού Ομίλου, εκδήλωση-ενημέρωση με σκοπό, την ενημέρωση των μαθητών σχετικά την ιστορία του Εθελοντισμού παγκόσμια, αλλά Διαβάστε περισσότερα….

Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή της  Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-ενημέρωση στο σχολείο μας από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών, σε συνεργασία με Διαβάστε περισσότερα….

Δενδροφύτευση στη παραλία Αρκίτσας

Δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης σήμερα για τους μαθητές μας  υπό  την  αιγίδα του Δήμου Λοκρών  σε συνδυασμό με  σχολικό περίπατο στην παραλία Αρκίτσας.  Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι ακούραστα δενδροφύτευσαν και στη συνέχεια πότισαν τα Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ.Συμεών στο Σχολείο μας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, μια ξεχωριστή ημέρα, μια ημέρα γιορτής για το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και για την πόλη ολόκληρη!!!!!Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να μας επισκεφθεί, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών συνοδευόμενος από Σεβαστούς Πατέρες της Διαβάστε περισσότερα….

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΟΔΟ – ΕΥΤΥΧΙΑ !!!Με πρωτοβουλία του συλλόγου των Εκπαιδευτικών και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΕΠΑ.Λ.) ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, κόπηκε σήμερα η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στο σχολείο παρουσία όλων των μαθητών για το καλό της Διαβάστε περισσότερα….