Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αίγινα

Την Πέμπτη  25 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος για τους μαθητές της Α  τάξης  στην Αίγινα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ       25/04/24: Επιβίβαση στο λεωφορείο από το σχολείο με προορισμό την  Αίγινα. Ώρα αναχώρησης 08:15. Η Διαβάστε περισσότερα….

Εκπαιδευτική Εκδρομή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

   Πραγματοποιήθηκε τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος για τους μαθητές της Β τάξης,  με προορισμό την Καστοριά, από 22 έως και 24 Απριλίου 2024. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ      22-4-2024  1Η ΜΕΡΑ: 08:30 Επιβίβαση στο λεωφορείο από το σχολείο Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών  συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Ζεκεντέ Αθανάσιο,  τον Διευθυντή του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος, Αρχιμ. π. Δημήτριο Ζελιαναίο, τον Αρχιδιάκονο π. Νικόλαο Πολυζώη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Διαβάστε περισσότερα….

Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή της  Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στις 25 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-ενημέρωση στο σχολείο μας από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών, σε συνεργασία με Διαβάστε περισσότερα….

Επίσκεψη ομάδας μαθητών σε εικαστική έκθεση

Ξενάγηση ομάδας μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης στην εικαστική έκθεση «Ο κήπος – the  garden » που φιλοξενείτε στην αίθουσα του πολιτιστικού  κέντρου Οπουντίων  Αταλάντης .   Ευχαριστούμε την  κυρία Κωνσταντίνα Καρλή  για όλα όσα “σκάλισε και ζωγράφισε “ στο Διαβάστε περισσότερα….