Εκπαιδευτική επίσκεψη στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων  Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  

      

       Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών  της Γ΄τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και του τομέα  Μηχανολογίας στο  πολυτεχνικό τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και για τους μαθητές του τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης  στη Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ευχαριστούμε τον κύριο Παπαντωνίου και τον κύριο Φλώρο από την Πολυτεχνική Σχολή και τον κύριο Λουκά Ζαχείλα πρόεδρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Βόλου για την στοχευμένη  ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία, τα αντικείμενα σπουδών και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των σπουδαστών των συγκεκριμένων  τμημάτων καθώς και για την  ξενάγηση  στους χώρους των σχολών.

Ακολούθησε επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν.  & Σ. Τσαλαπάτα του οποίου τα εργαστήρια και οι βιομηχανικοί χώροι έχουν αναστηλωθεί και αποτελούν σήμερα σπάνιο δείγμα διασωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στον ελληνικό χώρο.