Εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Μηχανολογίας

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί του τομέα Μηχανολογίας επισκέφτηκε, το άριστα εξοπλισμένο Μηχανουργείο με την επωνυμία ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Ι. ΚΑΙ Γ. Ο.Ε. στην θέση Ισώματα Λιβαδειάς του Ν. Βοιωτίας.

Το εν λόγω μηχανουργείο δραστηριοποιείται στον τομέα του ρεκτιφιέ μηχανών εσωτερικής καύσεως (παντός είδους) και στις μηχανουργικές εργασίες πάσης φύσεως, με μακρόχρονη εμπειρία 40 και πλέον ετών.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα εργαλειομηχανών όπως, τόρνους οριζόντιους, τόρνους κάθετους, μάσσευ μπόριγκ, κάθετα μπόριγκ, χόνιγκ, μπάρα κορμών, φρέζα, ρεκτιφιέ στροφάλων, πρέσσα κυλινδροκεφαλών – κορμών – ψυγείων, ηλεκτροσυγκολλήσεις απλές και αργκόν, δυναμική & φορητή ζυγοστάθμιση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μπόγδανο Ιωάννη για όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας, την φιλοξενία του, την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση όλων των εργαλειομηχανών, την ενημέρωση για όλες τις κατεργασίες που γίνονται στο μηχανουργείο του αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων μας στο χώρο των μηχανολογικών κατασκευών.

Τελευταίος προορισμός μας ήταν η ορεινή κωμόπολη Αράχωβα, η οποία είναι χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μέτρων, για στιγμές χαλάρωσης και φαγητού.