Κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών

         Το Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπία από μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης και τραγούδησε τα κάλαντα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.  Συμεών.

          Ο Σεβασμιώτατος με πολλή συγκίνηση και αγάπη ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, για την επίσκεψη τους και μαζί με τις πατρικές και εόρτιες ευχές για τα Χριστούγεννα, καθώς και συμβολικά δώρα, τον καθιερωμένο χρηματικό «μπουναμά» όσο και άλλα ενθύμια, που προσέφερε σε όλους, χαρακτηριστικά σημείωσε:

          «Το Επισκοπείο Ταλαντίου και Λοκρίδος έγινε σήμερα Κέντρο Νεότητας όλης της Λοκρίδας. Ευχαριστώ όλο αυτό τον χείμαρρο της νιότης που πότισε με αισιοδοξία τις κουρασμένες μας καρδιές και αναπτέρωσε τις ελπίδες μας. Τα παιδιά, με την παρουσία τους, με το ήθος τους, με την στάση τους και με τις επιλογές αξιώνουν σεβασμό στην προσωπικότητα τους και διεκδικούν το δικαίωμα τους στην οικογένεια και στην κοινωνική αυτοπραγμάτωση χωρίς ίχνη στιγματισμού για την πίστη τους σε αξίες και παραδόσεις. Τα παιδιά με την φρεσκάδα τους μας βροντοφωνάζουν ότι το παραδοσιακό ελληνικό και ορθόδοξο είναι αληθινά και χωρίς αστερίσκους μοντέρνο».